fbpx
Ştirea zilei

Fetița dispărută de la Vulturu găsită înecată!

În seara zilei de 12 iulie a.c. și în dimineața zilei de astăzi, 13 iulie 2023, au fost continuate activitățile de căutare a minorei în vârstă de 4 ani, dispărută din localitatea Vulturu, județul Tulcea. Activitățile specifice de căutare au fost efectuate cu forțe mărite, fiind constituite echipe formate din polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă.

De asemenea, activitățile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și cetățeni voluntari, din localitate. În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Brațului Sulina.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE