fbpx
Ştirea zilei

Un complex de apartamente din Crișan incendiat de un localnic!

UPDATE, 6 SEPTEMBRIE 2023, ORA 17.30

Astăzi, 6 septembrie 2023, în urma investigațiilor și activităților desfășurate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, cu privire la evenimentul sesizat prin S.N.U.A.U. 112 la data de 5 septembrie 2023, privind incendierea unui imobil, în localitatea Crișan, s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Constanța, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J Tulcea.

În continuare se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de distrugere în cadrul dosarului de cercetare penală întocmit, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor relevante în cauză.

Ieri, în jurul orei 16:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un complex de apartamente din localitatea Crișan. 
Potrivit pompierilor, către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan iar la sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii.
Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.
Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor.
După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat.
În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Printre proprietarii apartamentelor era și fostul ministrul Miron Mitrea

Complexul de apartamente are, sau mai bine zis avea, mai mulți proprietari printre care și fostul ministru Miron Mitrea. Din informațiile de la fața locului, complexul de apartamente are majoritatea încăperilor afectate de foc sau, după caz, de apa folosită la stingerea incendiului. Doar unul dintre apartamente mai spun sursele noastre ar fi foarte puțin afectat însă celelalte ar necesita reparații capitale. Din ancheta preliminară a pompierilor cauza incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. De altfel, cu ajutorul unor martori și mai ales a unor probe video (autorul ar fi filmat momentul în care ar fi incendiat complexul de apartamente) vinovatul, un bărbat de 45 de ani care, culmea  era chiar cel care se ocupa de administrarea imobilului, a fost imediat identificat.

Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea nu a confirmat nici la această oră informația, probabil fiindcă încep programul mai târziu sau comunică prin telex cu postul de poliție din Crișan… Vom reveni, eventual, cu un comunicat, dacă vor afla și cei de la Biroul de presă al IPJ Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button