fbpx
Anunţuri

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA ASTOR COM PRIN CREAREA UNEI NOI UNITĂȚI DE SERVICIU ÎN DOMENIUL 4211 – LUCRĂRI DE CONSTRUCȚII A DRUMURILOR ȘI AUTOSTRĂZILOR”

- anunţ de presă

Anunț de presă

                                   27 APRILIE 2022

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA ASTOR COM PRIN CREAREA UNEI NOI UNITĂȚI DE SERVICIU ÎN DOMENIUL 4211 – LUCRĂRI DE CONSTRUCȚII A DRUMURILOR ȘI AUTOSTRĂZILOR”

ASTOR COM S.R.L. este beneficiarul proiectului „DEZVOLTAREA ASTOR COM PRIN CREAREA UNEI NOI UNITĂȚI DE SERVICIU ÎN DOMENIUL 4211 – LUCRĂRI DE CONSTRUCȚII A DRUMURILOR ȘI AUTOSTRĂZILOR”, cod MySMIS 123411, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii,  Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor-apel de proiecte POR/2018/2/2.2.A/ITI.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice, şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului a constat în dezvoltarea societății ASTOR COM S.R.L. pentru a deveni în următorii zece ani opțiunea numărul unu pentru construcția și reabilitarea de drumuri și autostrăzi.

În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:

  1. – dotarea companiei cu mijloace fixe prin achiziționarea de active corporale: Cilindru terasier 15 tone, cilindru terasier 7-8 tone, cilindru terasier 2-3 tone, cilindru compactor 700 kg, excavator 2,5 tone, excavator 4 tone, finisor asfalt, autogreder, mini încărcător frontal, stație GPD, stivuitor electric, încărcător frontal, stație GPS topograf, laptop asistiv, instalație solară mobilă;
  2. – crearea a 5 noi locuri de muncă – constând în deservenți utilaj (4 persoane) și un reprezentant vânzări online;
  3. – patru certificate noi pentru sisteme de management, certificarea serviciilor și shop online pentru vânzarea serviciilor și internaționalizarea afacerii ASTOR COM S.R.L.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 7.893.703,75 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 4.251.923,40 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 3.614.134,89 lei.

Data începerii proiectului este 01.04.2018, iar data finalizării proiectului este 30.04.2022.

Impactul investiției la nivelul localității Tulcea/ regiunea Sud-Est il reprezinta crearea unei unitati noi de serviciu fiscalizata in judetul Tulcea prin care taxele si impozitele datorate pentru bunuri si salarii se varsa la bugetul local Tulcea.

Date contact: Loc de implementare: Municipiul Tulcea, Strada Combustibilului, Nr. 6, județul Tulcea, persoană de contact: reprezentant legal SALA Mihai Petrică, telefon: 0730.087.000, email: mihai.sala@valpet.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button