fbpx
Anunţuri

Finalizarea proiectului  „ Dezvoltarea S.C. MUNTENIA INVEST S.R.L. prin achiziția de utilaje moderne”

Comunicat de presă

Comunicat de presă

                    Data 26-28 iulie 2023

Finalizarea proiectului  

Dezvoltarea S.C. MUNTENIA INVEST S.R.L. prin achiziția de utilaje moderne

MUNTENIA INVEST SRL, în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „ Dezvoltarea S.C. MUNTENIA INVEST S.R.L. prin achiziția de utilaje moderne”, cod SMIS 125831, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 A: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, Apel ITI Delta Dunării.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea competitivității SC MUNTENIA INVEST SRL, adresându-se atât pieței naționale cât si celei internaționale, în urmatorii 5 ani.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Realizarea unei investiții inițiale prin extinderea capacității unității existente, fața de anul 2017; 2. Creșterea productivității muncii a SC MUNTENIA INVEST SRL, față de anul 2017, prin implementarea unor procese noi în lucrările de execuție a lucrarilor de construcție a drumurilor si autostrăzilor;
  2. Creșterea volumului vânzărilor față de anul 2017, prin semnarea de noi contracte de execuție a lucrărilor de construcție a drumurilor si autostrăzilor.

Rezultatele proiectului

  1. Extinderea capacității unității existente, față de anul 2017, a SC Muntenia Invest SRL
  2. Volum de vânzări crescut, față de anul 2017, pentru Muntenia Invest SRL
  3. Productivitatea muncii crescută, față de anul 2017, pentru Muntenia Invest SRL

Valoarea totală a proiectului este de 7.832.213,76 lei, din care valoarea contribuției din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 3.892.439,77 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii s-a realizat prin generarea unui loc de munca de pe  piața locala a forței de munca. Persoana nou angajată in cadrul societății nu a avut un loc de munca stabil remunerat în ultimele 6 luni înaintea angajării.

S-au achiziționat IT-uri, softuri de management precum și alte active necorporale care conduc la informatizarea activității societății. Firma a implementat sisteme de calitate in vederea obținerii certificarii sistemelor de management si a proceselor de lucru.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: dna Mitroi Mariana – Georgeta, Manager proiect, telefon: 0742 828 922, e-mail: muntenia.invest@yahoo.com.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE