Ştirea zilei

Fishing Cup Arrubium, primul concurs de pescuit la Cotul Dunării

La sfârşitul săptămânii trecute, 23 de pescari amatori din Măcin s-au înscris la prima ediţie a „Fishing Cup Arrubium”, o întrecere de pescuit recreativ organizată de ASD. PARCONATURALE LAGO DEI PINI Italia, Mihai Teoharidis şi Iulian Iorga, cu sprijinul Primăriei Măcin (administrator public Antonel Orbeanu) şi unor sponsori locali.

Cei 23 de participanţi s-au întâlnit în locul numit de localnici „Cotul Dunării” pe brațul Măcin al Dunării pentru a participa la această primă ediţie, întrecerea sportiv recreativă dorindu-se una care să devină de tradiţie.

Pentru mulţi dintre participanţi a fost doar un bun prilej de relaxare şi asta deoarece de pescuit ceva nu au avut parte, însă Cosmin Stan a avut de lucru cel mai mult din moment ce arbitrii concursului au fost chemaţi de mai multe ori pentru a cântări cele aproape 4 kg de peşte prins. Cea mai mare captură i-a aparţinut însă lui Andrei Sava cu un frumos exemplar de crap de 2,5 kilograme.

Potrivit unuia dintre organizatori, Mihai Teoharidis, locul numit Cotul Dunării este cunoscut pentru crapi de peste 8 kilograme, însă pentru concurenţii de la „Fishing Cup Arrubium”, prima ediţie, aceşti „monştri” nu s-au arătat.

 

Back to top button