fbpx
Ştirea zilei

Fostul prefect Lucian Furdui este PRO: Pro România!:

După o lungă perioadă în care a stat departe de viața politică, datorită funcției de prefect, Lucian Furdui a redevenit membru al unui partid politic, însă nu cum s-ar fi așteptat mulți la o revenire în PSD, ci a ales calea PRO. Înscrierea în rândurile partidului care mai pregătește câteva ,,lovituri” pe piața transferurilor (ca la fotbal!) a fost confirmată chiar de însuși fostul prefect al județului Tulcea, Lucian Furdui.
,,Sunt mai multe argumente pro care m-au determinat să aleg revenirea pe scena politică în Pro România. Nu am să le dezvolt acum ci doar am să confirm ceea ce ați aflat deja și anume că într-adevăr mi-am depus adeziunea la Pro România” a declarat în această seară Lucian Furdui.
Despre o eventuală candidatură a sa la una din funcțiile de primar al municipiului sau de președinte al Consiliului Județean fostul prefect nu a dorit să comenteze, însă a confirmat faptul că este foarte posibil să se regăsească pe una din listele de consilieri, cel mai probabil pe cea de consilieri județeni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button