fbpx
Politică

Fostul senator Octavian Motoc a demisionat din PNL!

Consilier municipal ales pe listele PNL Tulcea în anul 2020 după ce în perioada 2012-2016 a fost senator al României din partea USL (alianța PSD – PNL), Octavian Motoc este unul dintre liberalii adevărați ai Tulcei care, după ce a greșit o dată politic în 2012 nu mai vrea să repete aceeași greșeală.

,,A fost o decizie luată într-un context în care aș fi fost foarte aproape să repet o greșeală politică făcută în 2012. Mai bine zis azi nu mai mă regăsesc în actualul PNL care are o alianță declarată cu PSD. Mi s-a reproșat că am fost senator USL, nu mi-a fost bine atunci, a fost o greșeală pe care nu mai vreau să o repet.” a declarat azi, după ședința de Consiliu local Octavian Motoc.

Viitorul politic al fostului consilier municipal și fost senator a fost deja ales. ,,Voi urma adevărata cale liberală. Îmi voi depune adeziunea la Partidul Forța Dreptei și îl voi ajuta pe Gabriel Herea, președintele organizației județene, să consolideze acest partid și la Tulcea.” a mai declarat Octavian Motoc.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE