Sănătate

Fostul subprefect Carmen Caloianu e de azi director DSP Tulcea

După ce a gestionat vreme de doi ani, din postura de subprefect sau subprefect cu atribuţiuni de prefect, pandemia Covid 19 la Tulcea, Carmen Caloianu a fost detaşată de azi, pentru 6 luni, la conducerea executivă a Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea.

Înainte de a fi numită subprefect al judeţului Tulcea la începutul anului 2020, Carmen Caloianu a mai îndeplinit funcţii de conducere în cadrul Casei de Asigurari de Sănătate Tulcea, deci are strânse legături cu sectorul sanitar.

Este o detaşare pe o durată determinată la conducerea unei instituţii cu care am avut strâse legături în perioada cât am îndeplinit funcţia de subprefect al judeţului sau pe cea de subprefect cu atribuţiuni de prefect. Pot spune că am gestionat problematica Covid 19 din prima zi a apariţiei sale la Tulcea până în momentul în care a încetat starea de alertă generată de această pandemie. În altă ordine de idei cunosc foarte bine activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, prin natura activităţii mele de dinaintea numirii în funcţia de subprefect, şi anume aceea de fost director adjunct în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea.” a declarat, în exclusivitate pentru infotulcea.ro, Carmen Caloianu.

Back to top button