Fotbal

Fotbal de rezilienţă: Cupa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea

Cupa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea 2021 este o competiţie ce va debuta duminica aceasta pe patru terenuri de fotbal din tot atâtea localităţi, un preambul sau o avanpremieră pentru competiţia de fotbal de Liga a IV-a ce va debuta luna viitoare după şedinţa Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea.
Comitetul execuţiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, întrumit în şedinţă extraordinară ieri după amiază, la propunerea preşedintelui Petre Badea, a  hotărât că se convoacă Adunarea generală ordinară a AJF Tulcea în ziua de duminică, 5 septembrie 2021, ora 11.00, la Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea, str. Pacii, nr.20 şi că se afiliază provizoriu A.S. Heracleea Enisala.
Una dintre cele mai importante hotărâri luate la Diverse a fost propunerea preşedintelui AJF Tulcea, Petre Badea, de a se organiza, până la reluarea campionatului, o competiţie de „rezilienţă”, un preambul sau avanpremieră pentru fotbalul ce va reveni pe stadione din septembrie 2021 după un an şi jumătate de pauză: Cupa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea.
O competiţie la care cheltuielile organizatorice, respectiv de transport ale oficialilor, baremul de arbitraj si observare vor fi asigurate în totalitate de către AJF Tulcea.

Pentru meciuri echipele vor prezenta un tabel care va cuprinde lotul de jucători (nume+prenume si CNP), fiecare jucător urmând a avea asupra sa cartea de identitate, tabelul având si o viza medicală aplicată. Fiecare meci are doua reprize a cate 25 minute
Programul meciurilor programate pentru duminică, 22.08.2021
Localitate: #Enisala
Heracleea Enisala- Turda 11.30
Beroe Ostrov –Turda 12.40
Heracleea enisala – Beroe Ostrov 13.50
Localitate: #Luncavita
Partizanul Luncavita – Triumf Cerna 11.30
Viitorul Horia- Triumf Cerna 12.40
Partizanul Luncavita –Viitorul Horia 13.50
Flacara M.K. –Academica Enisala 11.30
Academica Enisala – Granitul Babadag 12.40
Granitul Babadag – Flacara M.K. 13.50
Localitate: #CeamurliadeJos
Ceres Min Ceamurlia – Gloria Agighiol 12.00
.
Back to top button