fbpx
FotbalŞtirea zilei

Fotbaliştii de la Granitul Greci au câştigat Cupa Ziua Marinei de la Măcin!

Manifestările prilejuite de Ziua Marinei din acest an organizate de Primăria Măcin au debutat azi, de la primele ore ale dimineţii, cu o competiţie fotbalistică rezervată juniorilor D. Au fost invitate de clubul organizator Arrubium Măcin să participe la „Cupa Ziua Marinei Măcin 2021” echipele AS Triumf Cerna, AS Granitul Greci şi AS Campionii Galaţi, iar conform tragerii la sorţi în semifinale au jucat eternele rivale din Măcin şi Cerna respectiv echipa din Greci cu oaspeţii de peste Dunăre, de la Galaţi.

Meciul dintre AS Granitul Greci şi AS Campionii Galaţi s-a încheiat cu o victorie clară pentru tulceni, scor 2-0, însă mai severă a fost înfrângerea echipei gazdă, AS Arrubium Măcin, contra echipei AS Triumf Cerna, scor 0-4!

Chiar dacă a ratat finala mare, echipa gazdă a făcut spectacol în finala mică şi s-a impus contra celor de la AS Campionii Galaţi cu acelaşi scor cu care a pierdut semifinala, respctiv scor 4-0!

Finala mare a fost, de asemenea, un meci cu un scor categoric, de neprezentare, câştigătoare fiind echipa Granitul Greci cu scorul de 3-0!

Pe lângă premiile acordate echipelor de pe podium, Granitul Greci – locul 1, Triumf Cerna – locul 2 şi Arrubium Măcin – locul 3, organizatorii au mai acordat şi premii individuale pentru Andrei Ion Leuştean de la Triumf Cerna pentru cel mai bun portar, Matei Pentiuc de la Campionii Galaţi pentru cel mai bun fundaş, Miruna Ioan Lungu de la Arrubium Măcin pentru cel mai bun mijlocaş şi Paul Ida de la Granitul Greci pentru cel mai bun atacant şi golgeter al competiţiei.

Programul Ziua Marinei în Oraşul Măcin, la iniţiativa primarului Gheorghe Văcaru şi cu sprijinul unor sponsori locali, continuă mâine, 15 august 2021, cu o serie de concursuri marinăreşti ce vor fi organizate în Portul Măcin încă de la ora 8.30, iar după slujba religioasă, în jurul orei 12.30 va fi organizată şi o paradă a bărcilor pe Dunăre!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE