fbpx
Fotbal

FOTBAL Liga a III-a: Hamangia Baia joacă primul meci pe ”teren propriu” la Babadag!

Singura reprezentantă a fotbalului tulcean în campionatele naționale de seniori, ACS Hamangia Baia, echipă ce activează în seria a II-a a Ligi a III-a va debuta mâine, sâmbătă, 9 septembrie 2023, în fața propriilor suporteri, după ce săptămâna trecută, în deplasare, a pierdut la Liești cu 3-5. Primul meci de pe ”teren propriu” va fi însă nu la Baia ci …. la Babadag!

Stadionul ”Nelu Stănescu” a fost omologat săptămâna aceasta de către reprezentanții FRF pentru disputarea meciurilor de Liga a III-a fiind, la acest moment, singurul omologat pentru asemenea nivel competițional. Tot de către FRF mai sunt omologate alte două stadioane din județul nostru și anume cel din Topolog pentru meciuri de Liga a II-a însă de fotbal feminin și respectiv Delta din Tulcea pentru nivel de juniori Under 17 și Under 19 în Campionatul Național.

Adversara Hamangiei Baia în meciul de mâine va fi CSM Râmnicu Sărat, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc dar care, se pare, nu traversează cea mai bună perioadă din istoria ei. În cele două meciuri disputate până acum buzoienii au pierdut de fiecare dată: în prima etapă la limită, cu 2-3, în deplasare la Focșani cu CSM 22007 iar etapa trecută pe teren propriu cu mult mai cunoscuta Dacia Unirea Brăila, cu 1-3 pe teren propriu.

Meciul este programat de la ora 17.00 pe stadionul Nelu Stănescu din Babadag, deci aviz microbiștilor, iar reprezentantul FRF delegat la acest joc va fi secretarul general al AJF Constanța, Stere Guteanu. Cu amânunte de la acest meci mâine aici pe www.infotulcea.ro și pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button