fbpx
Fotbal

Fotbal, play-off: Cine mai oprește Viitorul Murighiol!?

Cea de-a doua etapă a play-off-ului din fotbalul tulcean a programat azi două meciuri importante pentru stabilirea campioanei: Granitul Babadag -Viitorul Murighiol și Săgeata Stejaru – Pescărușul Sarichioi.

Ambele meciuri au fost programate de la ora 12 și ambele au fost adevărate meciuri de Liga a III-a, cu fotbal de calitate și fotbaliști care oricând pot evolua în al treilea eșalon.

De fapt asta e și miza: promovarea în Liga a III-a. Până azi putem întreba doar atât :,, Cine mai oprește Viitorul Murighiol!?”

La Babadag, pe stadionul Nelu Stănescu, Nicolae Cazacu a fost eroul meciului. A marcat un hatttrick de toată frumusețea, completat de un gol înscris de Cătălin ,,Căprioară” Roibu, un jucător exploziv în materie de viteză.

O victorie mai mult decât concludentă ce plasează pe locul 1, după două etape echipa din Murighiol, care săptămâna viitoare joacă pe teren propriu cu Pescărușul Sarichioi și poate obține punctaj maxim după finalul turului dacă va câștiga.

În nmeciul echipelor Săgeata Stejaru și Pescărușul Sarichioi jocul a fost 90 de minute sub semnul echilibrului, cu un gol înscris după un sfert de oră de Ionuț  Panica, noua achiziție a Săgeții de la FC Delta Tulcea, dar cu o mulțime de ocazii ratate de oaspeți, mai ales prin Marian ,,Mamau” Bravu, antrenorul jucător al oaspeților. Un meci cu un scor la limită, în favoarea echipei gazdă, care păstrează șanse la titlu pentru ambele echipe.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE