fbpx
Tulcea

Gavrilă Răzvan, candidat pentru Consiliul local Tulcea: ”Întotdeauna am spus că Tulcea poate fi orașul perfect”

- comunicat de presă USR Tulcea

Mă numesc Răzvan Gavrilă și candidez pentru Consiliul Local al Municipiului Tulcea, pe lista Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-FD).

Ceea ce propunem tulcenilor este schimbarea, modernizarea, prin transparentizarea administrației locale, prin felul în care interesul cetățenilor este reprezentat atât la nivelul executivului, cât și la nivelul deliberativului.

Întotdeauna am spus că Tulcea poate fi orașul perfect.

Poziționarea geografică, poartă de intrare în Delta Dunării, clădirile istorice, și mai ales oamenii de aici pot să facă acest lucru posibil.

Principalul motiv pentru care am intrat în USR sunt acești oameni, care se implică pentru comunitate și ideile lor ingenioase.

Nu am intrat în politică doar pentru a schimba pe cineva cu altcineva, ci pentru a construi.

Din experiența personală am realizat că atunci când lângă tine sunt persoane care gândesc și acționează împreună, acest lucru este posibil.

Am ales Tulcea când am hotărât împreună cu soția mea locul unde urma să îmi întemeiez o familie, cu toate că puteam să fac acest lucru și în străinătate.

În ultimii 25 de ani am lucrat în orice domeniu unde a fost nevoie de forță de munca, atât in România cât și în străinătate, de la necalificat în construcții la inginer, de la șofer distribuție la președinte și administrator asociații de proprietari, dar mereu marea mea dragoste a fost și este meseria de veterinar pe care am învățat-o în liceu și pe care o profesez în prezent.

Proiectele mele în cadrul programului de guvernare locală sunt pentru oameni și sunt legate de bunăstarea acestora prin dezvoltarea industriei, turismului și ecologizare.

Politica pe care o văd eu la nivel local este una în care consilierii locali au o identitate, gândesc, sunt deschiși, reprezintă vocea cetățenilor și propun proiecte inteligente pentru comunitate.

Dacă vă doriți aceste lucruri, votați Alianța Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Local Tulcea.

(CMF-21240009)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE