fbpx
Tulcea

George Șișcu, deputat PNL Tulcea: Succes, dragi elevi, în noul an școlar!

Deschiderea anului școlar este întotdeauna un moment emoţionant. Această zi aduce nostalgii, dar şi bucuria revederii. Este un nou început pentru cei care trec pentru prima dată pragul unei săli de clasă, dar şi speranţe pentru cei care îşi reîntâlnesc colegii şi intră cu încredere într-un nou an şcolar. 

Avem o generaţie fantastică de copii. Sunt tineri pragmatici, receptivi şi inteligenţi, dar care trebuie modelaţi şi îndrumaţi cu tact şi încredere, atât de către profesori, cât şi de părinţi. E nevoie să le insuflăm nu doar dragostea de carte, ci şi acele valori fără de care o societate nu va evolua pe termen mediu şi lung: respect, responsabilitate şi bun simţ.

Vă doresc succes, dragi elevi! Să aveţi un an reuşit, iar la final să fiţi mândri de ceea ce aţi realizat. Vă urez şi vouă dragi profesori să aveţi inspiraţie şi să manifestaţi rigoare şi profesionalism în procesul de educaţie. Iar părinţilor le doresc să rămână aproape de copiii lor şi să înţeleagă că educaţia unui tânăr este pilonul esenţial pentru a reuşi în viaţă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE