fbpx
PNLTulcea

George ŞIŞCU – Partidul Naţional Liberal: “Canalul de Irigații de la Ostrov, repus în funcțiune!”

- articol de informare electorală

Am asistat la un moment istoric pentru agricultura tulceană și nu sunt cuvinte prea mari: După 11 ani a fost repusă în funcțiune prima treaptă a uneia dintre cele mai mari stații de irigații din județul Tulcea, stația de la Ostrov, care deservește peste 40.000 de hectare de teren agricol!

https://www.facebook.com/273685303103682/posts/1010501196088752/

 

După investițiile făcute de Guvernul României și cu ajutorul specialiștilor de la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) Tulcea, ieri au fost realizate probele și a început alimentarea canalului de irigații.

Spun că este un moment istoric pentru că aproape nimeni nu se mai aștepta să vadă repusă în funcțiune această stație de irigații, având în vedere dimensiunile sale. Pentru celelalte, mai mici, au mai fost realizate de-a lungul timpului mici lucrări de întreținere sau de retehnologizare. Este o minune pentru zonă, care deși se află pe malul Dunării, nu avea apă pentru irigații până acum.

Repunerea în funcțiune a stației de la Ostrov a fost posibilă în urma discuțiilor de la Ministerul Agriculturii, în urma vizitelor Premierului Ludovic Orban în județul nostru și a Ministrului Adrian Oros exact în zona localităților Dăeni, Peceneaga, Ostrov. Nu au fost numai vizite de lucru sau de curtoazie, cum le-au numit unii, există și rezultate importante, palpabile!

Sunt George ŞIŞCU şi candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button