PNLTulcea

George ŞIŞCU – Partidul Naţional Liberal: “Dunărea navigabilă – o bogăție strategică”

- articol de informare electorală

Dunărea navigabilă înseamnă pentru Tulcea o bogăție strategică care a fost ineficient și insuficient exploatată până acum din cauza lipsei investițiilor.

Județul Tulcea are o șansă extraordinară să crească din punct de vedere economic prin dezvoltarea Portului Industrial și Comercial!

Peste 64 de milioane de lei vor fi investiți din fonduri europene și guvernamentale în port, fapt ce va conduce la creșterea traficului de mărfuri cu peste 50% anual, ajungând la peste 2 milioane de tone.

Am avut bucuria să asist la semnarea contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor proiectului „Dezvoltare Port Tulcea – Etapa I“ – Lot I Port Industrial și Lot II Port Comercial între Administrația Porturilor Dunării Maritime Galați, reprezentată de Directorul General Alexandru-Gabriel Șerban și asocierea de firme care le va realiza.

De la preluarea guvernării, PNL a făcut pași uriași pentru a pune în ordine investițiile strategice și, pe fondul crizei economice declanșate de pandemie, a acționat ferm pentru ca toate proiectele de infrastructură publică să intre cât mai repede în șantier, iar cele care deja se derulează (exemplul Podului de peste Dunăre) să aibă finanțarea asigurată și să fie accelerate.

Asta înseamnă să pui dezvoltarea și binele oamenilor pe primul loc, nu să promiți măriri de salarii și pensii cu bani care, pur și simplu, nu există! #SEPOATE

Sunt George ŞIŞCU şi candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012
Back to top button