fbpx
Primăriia Tulcea

Ghici cine vine City Manager la Primăria Tulcea?

Surse din interiorul PNL Tulcea ne-au sugerat azi că și președintele liberalilor din municipiu, distinsul deputat Michael Gudu, un exemplu de gentleman cu un limbaj elevat și chiar cuceritor, ar fi foarte nemulțumit de ultimele ieșiri publice ale actualului ”sitimeneger” Nicolae Bibu. 

La urma urmei, în calitatea sa de șef al organizației municipale PNL Tulcea, el va răspunde anul viitor de rezultatele electorale de aici, din cel mai mare bazin electoral al județului. Și ar vrea ca PNL Municipiu Tulcea să aibă tot 9 consilieri locali… Deși sondajele spun altceva!

Cum șefului de partid la nivel de județ, adică primarul municipiului, nu îi poate reproșa vreodată ceva fiindcă suferă rău la acest capitol – critica, numitului în funcția de primar, pardon, ”sitimeneger”, îi poate! Și a și făcut-o, dar cu discreția sa proverbială…

Asta fiindcă postările ”sitimenegerului” Bibu din ultimele zile au arătat că liberalii tulceni și-au atras alte și alte antipatii. Chiar și în rândul liberalilor cu bun simț care s-au săturat să li se reproșeze că n-au dat like la vreo postare a Alesului…

Unul dintre aceștia ne-a divulgat faptul că, pentru a ieși la liman cu fața curată, se pregătește o manevră din care cam toată suflarea liberală va avea de câștigat…

”Sitimenegerul” Bibu va fi mutat ”disciplinar” la o societate comercială în a cărei CA se află deja urmând să aibă un ”contract de management beton” și o indemnizație colosală care să îl asigure chiar și în cazul schimbării majorității din Consiliul Local Tulcea, în timp ce manager public al municipiului Tulcea va fi numit un fost director al aceleiași societăți comerciale, pus pe liber de la ITI Delta Dunării: Sorin Zaharcu.

Desigur e doar un zvon, venit dintr-o sursă încă liberală, dar care poate fi contrazisă doar de trecerea timpului…să zicem, o săptămână, o lună, cel mult un an… Fiindcă, spune aceeași sursă încă liberală, nici măcar primarul municipiului nu mai are curajul să intre în campania electorală cu actualul ”sitimeneger” care, e cât se poate de limpede, că a picat în capcana Presei.

Notă: Textul de mai sus nu este o informație ci un zvon și va fi tratat ca atare!

Later edit: Urmare unei discuții telefonice purtate după apariția textului de mai sus chiar cu persoana ,,nominalizată” pentru a prelua funcția de citymanager, aceasta ne-a declarat:

,,Se pare că cineva încă mă ,, iubește” mult la Tulcea și de aceea încă sunt asociat cu tot felul de subiecte de presă, reale sau inventate. Era jurnalistic deontologic dacă mi se punea înainte această întrebare la care aș fi răspuns simplu: nu mă interesează! Nu m-a interesat nici în trecut, fiindcă e a doua oară când se scrie acest lucru, și cu atât mai puțin acum când nu mai sunt în Tulcea.” – Sorin Zaharcu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE