fbpx
Primăriia Tulcea

Expoflora 2022 cu frigărui de berbecuţ

De azi şi până duminică, în Piaţa civică din municipiu, peste 30 de expozanţi din Sibiu, Galați, Cluj, Dâmbovița, Prahova, Alba, Brăila, Constanța, Argeș, Vaslui și, bineînțeles, Tulcea şi-au scos la vânzare producţia de flori, cea mai aglomerată zonă de vânzare fiind cea din faţa primăriei.

Dar cum cu o floare nu se face primăvară, trebuie să amintim faptul că această ediţie este cea de-a XIV-a, adică un eveniment iniţiat de fostul primar Constantin Hogea, pe care tot mai mulţi au început să îl regrete! Faptul că la ediţiile precedente TOATĂ Piaţa civică era plină de comercianţi de flori a rămas viu în memoria tulcenilor. Acum, noua administraţie locală, a reuşit să dea un nou sens acestei expoziţii dendro-floricole pe care a batjocorit-o cu comercianţi de … „frigărui de berbecuţ”.

La care oricum nu se înghesuie, după cum se vede chiar nimeni. Pacăt că şi unele evenimente de succes, lăsate moştenire de administraţia Constantin Hogea, sunt făcute praf şi pulbere de actuala administraţie care cam cu asta se ocupă de doi ani de zile: să demoleze şi să distrugă! Credeţi că tulcenii nu văd?

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button