fbpx
Ştirea zilei

Hoţi din locuinţe prinşi de poliţiştii tulceni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, au identificat doi bărbați de 28 și 45 de ani, ambii din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada septembrie 2020, februarie 2021, bărbații în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele unor persoane din municipiul Tulcea.

Pentru probarea activității infracționale, la data de 23 februarie a.c., polițiștii tulceni au efectuat percheziții domiciliare la locuințele bărbaților în cauză, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor, aparate electronice și bijuterii, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Polițiștii au reținut cei doi bărbați pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și a jandarmilor din cadrul I.J.J. Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE