fbpx
Consiliul Judeţean

Hram la Biserica „Sfinții Trei Ierarhi”        

       Marți, 30 ianuarie 2024, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat la Sfânta Liturghie arhierească în Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Tulcea cu prilejul zilei hramului.

„La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi numele. Văzând atât de multă lume la slujbă, mă gândeam la ce a spus Sfântul Grigorie Teologul: „cununile sunt pentru cei care luptă, pentru cei care sunt în arenă, nu pentru cei care stau în tribună“. Prezența dumneavoastră astăzi, aici, ne arată că sunteți luptători și deținători ai cununilor.

Vreau să mulțumesc Preasfinției Sale și soborului de preoți pentru minunata Sfântă Liturghie pe care ne-au oferit-o astăzi și pentru răspunsurile pe care le-au dat cei de la strană. Spunea Sfântul Ioan Gură de Aur că „înainte oamenii foloseau cuvinte de aur și beau din pocale de lemn iar acum folosesc cuvinte de lemn și beau din pocale de aur“. Din acest motiv, mă opresc aici și vă doresc să vă dea Dumnezeu multă sănătate și La mulți ani!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE