Ştirea zilei

Iese fum de la tezaurul de la GarantiBank!

UPDATE:

În jurul orei 08:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un birou din incinta unei societăți bancare aparținând domeniului privat român, situată în municipiul Tulcea.
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
Salvatorii au localizat și lichidat rapid incendiul, limitând pagubele la instalația electrică a camerei de supraveghere video.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit produs la o cameră de supraveghere video.

…………………………………………………………………………………………

În această dimineaţă prin Serviciul 112 au fost semnalat faptul că din sediul băncii GarantiBank de pe strada Babadag iese fum.

Chiar dacă pompierii tulceni încă nu au vreo informaţie oficială care să fie făcută publică în acest moment, dar urmează, pe surse am aflat că din tezaurul bancii ieşea fum fapt ce i-a alertat pe cei care au şi sunat la 112.

Vom reveni cu informaţii oficiale din partea ISU Delta Tulcea.

Back to top button