Tulcea

În dialog cu cetăţenii judeţului Tulcea!

activitate politică a senatorului Costel Vicol, Alianța USR PLUS Tulcea

Am încheiat și săptămâna aceasta cu o nouă sesiune de audiențe. Întâlnirile cu dumneavoastră au fost constructive, mi-au deschis noi perspective și, trebuie să spun, unele cazuri m-au impresionat în mod deosebit. Mi-au fost semnalate aspecte din domeniul economic, social, al sănătății etc.
Deși o serie dintre problemele discutate în cadrul audiențelor țin de activitatea Executivului, voi încerca împreună cu echipa mea să contribuim cu soluții punctuale la problemele dumneavoastră, în măsura în care putem folosi instrumentele legislative pe care le avem la îndemână în cadrul Senatului.

După o centralizare a problemelor semnalate de către dvs dragi tulceni, voi reveni cu câteva exemple concrete.

Țin să mulțumesc pe această cale tuturor celor care au avut inițiativa/curajul de a-mi face cunoscute problemele cu care se confruntă, atât ei cât și comunitatea tulceană!

Sunt unele situații pe care nu le-am cunoaște dacă nu am lua contact direct cu cetățenii. De aceea, voi continua seria dialogurilor cu dumneavoastră.

Cu riscul de a mă repeta, îi invit alături de mine, pe toți cei care doresc să contribuie la schimbarea în bine a societății și implicit a județului Tulcea.

Pentru cei care sunteți interesați, vă las alăturat linkul de înscriere.

Înscriere

#Rămânemîncontinuareconectați #Schimbămlucruridoarîmpreună

Costel Vicol, senator Alianţa USR PLUS Tulcea

Back to top button