fbpx
Politică

În direct și în reluare, Sorin Zaharcu a fost confirmat candidat AUR la CJ Tulcea!

Într-o emisiune TV la ceas târziu de seară și cu audiență subunitară, președintele AUR, George Simion, a făcut un anunț important pentru moderatoare și cam atât și a anunțat, vai ce mare surpriză!, candidatul pentru președinția Consiliului Județean Tulcea. Desigur din partea filialei județene AUR!

Numele anunțat în direct și în reluare (aici) este nimeni altul decât Sorin Zaharcu. Despre traseul politic al fostului director Aquaserv și manager de la ITI Delta Dunării nu are rost să amintim aici fiindcă important e de acum încolo doar unde a fost parașutat că de cine se știe!

Proclamat ”singurul care se luptă cu Horia Teodorescu la Tulcea”, candidatul nominalizat de președintele George Simion nici nu a infirmat nici nu a confirmat ci doar a declarat că e prea devreme pentru a se face un astfel de anunț. La câte se schimbă în politica tulceană și nu numai, un nume în plus sau în minus chiar nu mai contează….

La începutul acestei săptămâni, singurul ales al AUR de la Tulcea, senatorul Rică Cioromelea, confirma faptul că doar două nume nu se mai cunosc la Tulcea în rest toate candidaturile de la orașe și comune sunt validate și vor fi anunțate după validarea de către conducerea AUR a candidatului la președinția Consiliului Județean și a candidatului la Primăria Tulcea. După anunțul de ieri seară, făcut de George Simion care a divulgat numele celui care va intra în cursa pentru președinția Consiliului Județean Tulcea, o singură necunoscută a mai rămas: cea a fostului prefect Lucian Furdui, pentru funcția de primar al municipiului Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE