fbpx
Ştirea zilei

Incendiu la Liceul Economic din municipiul Tulcea

În urmă cu scurt timp Detașamentul de pompieri Tulcea fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că la Liceul Economic din municipiul Tulcea a izbucnit un incendiu, la etajul al treilea, în holul clădirii.
Către locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, elevii care se aflau în clădire, au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exercițiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranță.

Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenție, de către personalul prezent la locul de muncă.
Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurt circuit la un conductor electric.
Le adresăm mulțumiri personalului din cadrul instituției de învățământ, deoarece, prin gestionarea promptă și corectă a evenimentului, s-a evitat producerea unei situații tragice.

Comunicat ISU Delta Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE