Ştirea zilei

Ştefan Ilie depune mâine jurământul în calitate de primar al Municipiului Tulcea

- tot mâine va avea loc şi şedinţa solemnă de constituire a Consiliului Local Tulcea

După aproape o lună de la alegerile locale, iată că, în sfârşit, instanţele de judecată (judecătorii sau tribunal) au validat, în termenul legal, e drept, atât mandatele de consilieri cât şi pe cele de primar.

Şedinţele solemne de constituire ale consiliilor, locale sau judeţean, sunt cele în care şi primarii sau preşedintele Consiliului Judeţean vor depune jurământul.

Pentru municipiul Tulcea evenimentul va avea loc mâine, 22 octombrie 2020, după cum a anunţat Ştefan Ilie, noul primar ales al municipiului Tulcea, pe pagina sa de socializare.

Joi, 22 octombrie, voi depune jurământul în calitate de primar al municipiului Tulcea. Încheierea Judecătoriei și Ordinul prefectului sunt ultimele acte emise care preced preluarea atribuțiilor mandatului.

Din ziua în care am fost ales am început să primesc sute, chiar mii de mesaje de la dumneavoastră pe messenger. Am răspuns la toate cel mai mult seara, deoarece în timpul zilei îmi este imposibil.

Marea majoritate a solicitărilor sunt reale, pertinente, la fel și ideile și propunerile, întocmai și soluțiile primite, ceea ce mă responsabilizează, dar mă și încurajează, deoarece am descoperit foarte mulți tulceni care vor să se implice voluntar în reconstrucția orașului.

Îi asigur că ii voi solicita și că vom realiza împreună multe activități.

Cele mai multe sesizări sunt despre mizerie și gestionarea ineficientă a deșeurilor, a clădirilor și terenurilor publice și sociale, despre urbanism, taxe și impozite haotice, sisteme de încălzire falimentare sau transport, apă și canalizare deficitare.

Am rezolvat multe dintre sesizări, de iluminat, toaletări arbori, avarii și analize la lucrările publice, solicitând intervenția serviciilor și a funcționarilor, urmărind reacția și eficiența acestora.

Va urma o consultare largă pentru realizarea strategiei de dezvoltare, pentru aprobarea proiectelor și măsurilor care vor dezvolta orașul.

Știu că ora este târzie pentru postare, însă lucrăm la un sistem de interacțiune mult mai eficient, care va îmbunătăți comunicarea.” a postat aseară pe pagina sa de Facebook viitorul primar al Tulcei

Back to top button