fbpx
Ştirea zilei

Un fost șef al Cancelariei Prefectului amenințat cu moartea în fața sediului firmei sale

Chiar dacă Tulcea este unul dintre cele mai sigure orașe din România în ceea ce privește rata infracționalității și aici nu este numai meritul polițiștilor ci și al oamenilor, în general foarte toleranți, uite că din când în când mai apar situații demne de ”știrile de la ora cinci”!

La sfârșitul săptămânii trecute, omul de afaceri Bogdan Dragomir, fost șef al Cancelariei Prefectului Județului Tulcea, a fost amenințat cu moartea, culmea, chiar în fața firmei sale situată în apropierea unui liceu de tradiție al municipiului. Evenimentul s-a petrecut, din fericire pentru siguranța elevilor, aproape de miezul nopții iar amenințarea ar fi venit indirect din partea unui fost asociat de afaceri, afaceri în domeniul agriculturii ecologice.

Este adevărat că am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judeactoria Tulcea şi cred, şi totodată sper, că în cel mai scurt timp vor fi demarate cercetările cu privire la aspectele sesizate. Da, am fost amenințat cu moartea dacă voi continua să cer socoteală fostului meu asociat din firma Bio Consulting, chiar în fața sediului firmei de către două persoane necunoscute ce nu păreau să fie, după accent, din județul nostru.
Vreau să subliniez faptul că nu sunt o persoană uşor de indimidat, mai ales că fiind fost angajat al MAI am avut și am încredere atât în organele de anchetă cât și în justiţie.
Pe această cale doresc să îi transmit public fostului meu asociat că nu vreau să mă număr printre oamenii pe care i-a nenorocit, oameni care au condus și unii dintre ei încă mai conduc firme pe care fostul meu asociat le-a înşelat cauzându-le un prejudiciu de peste 70 de milioane de lei de-a lungul timpului sau echivalentul a peste 15 milioane de euro.
De aceea fac apel la toți fermierii, pe care, cu un cinism şi o nonşalantă fără egal, i-a vândut ca pe nişte mijloace fixe, să mi se alăture în demascarea acestui impostor ce s-a crezut la un moment dat împăratul marelui imperiu al agriculturii ecologice din județul Tulcea.” – ne-a declarat Bogdan Dragomir.

Împreună cu o serie de oameni de afaceri din domeniul agriculturii ecologice, Bogdan Dragomir a pus bazele unui cluster al bioagriculturii și bioeconomiei din regiunea Dunării de Jos, respectiv clusterul Bio Danubius, iar în calitatea sa de asociat al firmei Bio Consulting Center s-a implicat activ în promovarea agriculturii prietenoase cu mediul mai ales în arealul Deltei Dunării. De altfel, din această postură de reprezentant la vârf al agriculturii ecologice din România, Bogdan Dragormir a fost una dintre propunerile unui partid politic aflat acum la guvernare pentru postul de director general al Agenției Domeniilor Statului din subordinea Ministerului Agriculturii, post și în prezent vacant.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button