Ştirea zilei

Început de an școlar: ,,Generala” a ales Liceul de Arte

Noul an școlar a fost deschis oficial azi dimineață la Liceul de Arte ,,George Georgescu” de inspectorul școlar general Viorica Pavel. ,,Generala” învățământului tulcean a ales azi Liceul de Arte George Georgescu pentru a participa la festivitatea de deschidere a anului școlar iar mesajul transmis elevilor, părinților acestora precum și cadrelor didactice a fost unul optimist.

Mesajul a fost, ca și în cazul ministrului Educației, transmis încă de duminică pentru toți elevii, cadrele didactice și părinții din județul Tulcea:

”Stimați dascăli, iubiți elevi, dragi părinți,
În fiecare toamnă, prima zi de școală este trăită cu emoție de către fiecare dintre noi, fiind un moment al bucuriei începutului și al reîntâlnirii așteptate cu prieteni și profesori dragi.
Iubiți elevi, vă dorim un an școlar plin de realizări, de cunoștințe și experiențe noi și nu uitați că investiția în educație este cea mai bună investiție pentru viitorul nostru!
Să aveți un an școlar reușit, cu rezultate frumoase, iar la momentul bilanțului să dați motive de mândrie celor care v-au îndrumat pașii.
Aveți încredere deplină în puterile voastre!
Dragi părinți, vă asigurăm că fiecare dintre dascăli va face tot ce-i stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vă așteptăm să fiți alături de școală și de profesori, să-i sprijiniți în realizarea unui parteneriat solid școală-familie din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră.
Stimați dascăli, vă mulțumim pentru munca depusă în anul școlar ce tocmai s-a încheiat și pentru dăruirea de care ați dat dovadă. Sunteți o inspirație pentru toată lumea, un cadou pentru copiii și familiile noastre. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți ajutându-i pe cei mici să învețe și pentru modelarea caracterelor acestora!
Dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă, un an școlar foarte bun, cu rezultate deosebite!” a transmis inspectorul școlar general Viorica Pavel în numele echipei manageriale a Inspectoratului Școlar Județean Tulcea

 

Back to top button