Înjunghiat pe strada Silvestru

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Silvestru din municipiul Tulcea, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbați.

Fapta s-a petrecut în jurul orei prânzului, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea a aflat mai pe seară… Mai bine mai târziu decât niciodată.

,,Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat doi bărbați cu vârstele de 21 și 40 de ani, ambii din Tulcea, care în urma unui conflict spontan bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiat cu un obiect ascuțit. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului.” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Rocket\Buffer\Cache::get_rocket_footprint() in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:293 Stack trace: #0 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Cache->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/infotulc/public_html/wp-includes/functions.php(4669): ob_end_flush() #2 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/infotulc/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/infotulc/public_html/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 293