fbpx
Comunicate

Jandarmeria Tulcea recrutează tineri care vor să devină jandarmi

Până la data de 05 noiembrie a.c., Jandarmeria Tulcea desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel: 

– La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 pentru alte minorităţi.

– La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 pentru alte minorităţi.

 Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri sau pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.

Cererea-tip de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar se completează olograf, în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail a unității noastre: resurseumane@jandarmeriatulcea.ro până pe data de 05 noiembrie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Data limită pentru depunerea dosarului de recrutare în volum complet este 24 noiembrie a.c.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează potrivit unei planificări ulterioare depunerii cererilor, planificare ce va fi postată pe site-ul unității de recrutare.

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 07-13 decembrie a.c. la sediul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, conform unei planificări ce va fi anunțată ulterior (prin postarea în timp util pe pagina de internet a unității).

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 16 decembrie a.c., de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 20 decembrie – 25 ianuarie a.c., în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Mai multe informații puteți obține la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, tel. 0240/534012 interior 24407 sau 24535 ori la tel. 0744 808 869, între orele 08.00-16.00.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE