Ştirea zilei

Jandarmii tulceni au semănat fapte bune și au cules zâmbete

Crăciunul acesta va fi unul cu bucurie și zâmbete pentru o familie din municipiul Tulcea datorită jandarmilor tulceni. Ei au răspuns strigătului de ajutor al unei mame, care își crește singură cei doi copii rămași fără tată și a căror casă a fost cuprinsă de flăcări acum câteva săptămâni. Din cauza unei tigăi uitate pe aragaz, bucătăria a ars în mare parte, astfel că femeia s-a văzut nevoită să solicite sprijin.

Jandarmii nu au rămas nepăsători și într-un timp foarte scurt s-au mobilizat, cumpărând alimente, haine, încălțăminte, electrocasnice, lucruri utile în gospodărie, dulciuri și tot ce e necesar pentru o masă bogată de Crăciun. De asemenea, au oferit mamei și un sprijin financiar pentru a o ajuta să renoveze bucătăria afectată de incendiu.
Fapta lor a fost răsplătită prin bucuria și emoția celor cărora le-au trecut pragul, zâmbetele copiilor și cel mai important, împlinirea sufletească a mamei, care știe că anul acesta, Crăciunul va fi despre speranță, recunoștință și bucuria copiilor la care Moș Crăciun a ajuns cu sacul plin.

Sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult a dărui decât a primi, înseamnă să luminezi drumul celorlalți cu bunătate și generozitate, iar misiunea jandarmilor a fost îndeplinită cu succes și anul acesta, aducând în prag de sărbători bucurie oamenilor de lângă ei!

Back to top button