fbpx
Alte sporturi

Karatiștii de la Palatul Copiilor Tulcea merg la EUROPEAN OPEN SCHOOL COMBAT GAMES 2023

În perioada 29.05.2023 – 03.06.2023, va avea loc în Belgrad, Serbia ” EUROPEAN OPEN SCHOOL COMBAT GAMES 2023 „, În cadrul aceste competiţii şcolare europene elevi se vor întrece în 7 ramuri sportive : sambo, lupte greco şi libere, karate fudokan, judo, ju jitsu, taekwondo şi karate kyokushin. Din lotul Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar care va reprezenta România la acest eveniment vor face parte 10 sportivi de la Palatul Copiilor Tulcea, cercul de karate.
Lotul de sportivi : Uncu Vlad Constantin, Pănuţa Albert, Covrig Delia Andreea, Ungureanu Codrin Ştefan, Artimov Răzvan, Bâlca Ionela Dumitra, Saragea Kira Gabriela, Saragea Ingrid Andreea, Safca Riana Alesia, Tranulea George, profesor coordonator Pănuţa Nicolaie.
Sportivii vor participa la ramură de sport karate kyokushin la două probe de concurs : kata (demonstrativ) şi kumite ( lupta full contact).
Federația Europeană a Sportului Școlar a fost înființată în 2020 cu doar câteva zile înainte ca cazurile de Covid-19 să lovească lumea. Din acel moment și până în prezent, cei care au fost incluși în activitatea ESSF de la început, au făcut eforturi mari pentru a stabili obiective și a face planuri pentru viitorul federației.
European Open School Combat Games 2023 din Serbia (Belgrad, Požarevac, Zrenjanin și Veliko Gradište) este primul eveniment de luptă pentru școli la nivel european. ESSF a ales sporturile de luptă ca fiind cele mai populare sporturi în rândul copiilor de școală, precum și pentru disponibilitatea acestuia în toată Europa.
European Open School Combat Games 2023 (EOSCG) este un eveniment sportiv special conceput pentru a explora formate inovatoare de competiție care își creează propria cale prin domeniul rețelei de sport școlar. Evenimentul este o poartă pentru celebrarea evenimentelor sportive școlare care intră în sistemul sportiv ESSF. Acest tip de eveniment permite, de asemenea, ESSF să stabilească o cooperare solidă cu federațiile sportive (IF) europene și internaționale și alte instituții sportive legate de noile sporturi. Aceste evenimente stabilesc noi căi către campionate high-end, cu scopul de a alinia evenimentele la nivel european și nu numai. Cu toate acestea, aceste evenimente vor fi concepute pentru a oferi și mai multor școli și echipe și persoane selectate oportunitatea de a participa.
EOSCG este deschisă participării echipelor școlare ale membrilor ESSF, precum și non-ESSF.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE