PNL

La PNL #sepoate: Deputatul Gudu a uitat ce a votat!

Într-o frumoasă zi de miercuri, 9 iunie 2021, deputaţii României votau, care cum apucau (mai mult cu gândul la vacanţa parlamentară, desigur)  PL 66/2017 privind sărbătorirea zilei de 10 mai ca Ziua Independenţei Naţionale a României. O lege iniţiată de un grup de parlamentari liberali care a stat mulţi ani la sertar până i-a venit rândul să vadă votul electronic al majorităţii parlamentare.

LEGEA nr.189 privind sărbătorirea zilei de 10 mai ca Ziua Independenţei Naţionale a României a fost adoptată în Camera Deputaţilor pe 9 iunie 2021 iar după ce Preşedintele României a semnat DECRETUL nr. 811 din 8 iulie 2021
pentru promulgarea ei, LEGEA nr.189 vedea lumina tiparului în Monitorul Oficial
nr. 681 din 9 iulie 2021. Adică fix acum 10 luni! Cine ar fi crezut că unul dintre 166 deputaţi care au votat DA pentru acest proiect de lege va uita aşa repede … Sau poate, fiind pandemie, a votat cu masca pe ochi!

9 MAI
Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua UNIUNII EUROPENE.
Partidul Național Liberal – Tulcea, împreună cu primarul municipiului Tulcea, Ștefan ILIE, au marcat ziua de 9 Mai participând la festivitățile organizate la Monumentul Independenței.” este textul postării deputatului Michael Gudu, „taxat” nu doar pe grupuri de socializare (Tulcea noastra -oficial) spre nemulţumirea „profesoraşului de Istorie”, ci chiar în comentariile de la propria postare de oameni care chiar dacă nu au votat legi şi le citesc şi le respectă…
Back to top button