PNL

Pentru demiterea lui Florin Cîţu, PNL Tulcea iar a picat între scaune?

E agitaţie mare din nou în PNL şi în #echipacâştigătoare, cea aleasă în septembrie anul trecut. Ceea ce anticipam în urmă cu mai bine de o lună de zile, aici pe INFOTULCEA.RO , se pare că se va adeveri curând: „#NECÂŞTIGĂTOR: Cîţu îi calcă pe urme lui Cioloş? Ce câştigă Tulcea?„.

Răspunsul la această întrebare este şi azi acelaşi ca şi acum o lună: #NIMIC! Şi asta pentru că, din toată povestea cu debarcarea lui Florin Cîţu de la conducerea PNL şi înlocuirea lui cu actualul premier, „Ciucă al nostru„, PNL Tulcea pare că a picat iar între scaune!

Marea majoritate a organizaţiilor PNL din ţară şi-au manifestat şi înainte de septembrie 2021, dar şi acum, o poziţie în ceea ce îl priveşte pe Florin Cîţu: acum jumătate de an de susţinere a #echipeicâştigătoare, acum de executare a #echipeicâştigătoare şi asta pentru că, la pachet cu Florin Cîţu, se vrea şi debarcarea lui Dan Vîlceanu din funcţia de secretar general.

Preşedintele PNL Tulcea tace mâlc, aşa cum a făcut-o şi înainte de congresul din septembrie 2021 când nu şi-a exprimat public susţinerea pentru niciunul dintre candidaţi, Cîţu sau Orban, aşa cum au făcut-o marea majoritate a preşedinţilor de filiale.  Ce a avut de câştigat organizaţia PNL Tulcea din septembrie 2021 şi până acum? NIMIC! De ce? Pentru că a picat între scaune şi nu a fost, în mod asumat, nici în echipa Cîţu, nici în echipa Orban!

Că acum nu apare pe lista semnatarilor pentru demiterea lui Florin Cîţu denotă fie că PNL Tulcea îl preferă pe actualul preşedinte la conducerea partidului şi nu pe Nicolae Ciucă, fie că iar preferă statutul de organizaţie neutră în acest război la vârf. Pentru ultima dată: ce a câştigat şi ce va câştiga PNL Tulcea, în oricare din cele două variante? Acelaşi răspuns: NIMIC!

 

 

Back to top button