fbpx
Editorial

#NECÂŞTIGĂTOR: Cîţu îi calcă pe urme lui Cioloş? Ce câştigă Tulcea?

Deranj mare în ședința BEX a PNL, încă un semn că #echipacâştigătoare, votată înclusiv de tabăra portocalie din PNL Tulcea, se dovedeşte a fi lozul #necâştigător tras (în piept) de liberali la congresul de anul trecut din septembrie.

La jugulara preşedintelui ales al PNL a sărit acum inclusiv premierul Nicolae Ciucă, iar în „#echipacâştigătoare”, în afară de Vâlceanu, pare să nu mai fi rămas nimeni. Pentru Tulcea, situaţia tensionată din interiorul PNL şi faptul că organizaţia judeţeană a fost percepută ca fiind în tabăra Orban, deşi se ştie că a fost pe dinafară, „avantajele” – în actuala guvernare, alături de PSD – se văd: PNL Tulcea pupă … poala popii!

Întrebarea e ce ar avea de câştigat PNL Tulcea, în varianta, foarte plauzibilă, ca Florin Cîţu să aibă soarta lui Dacian Cioloş? Un răspuns la o astfel de întrebare ar fi fost interesant din partea lui Iliuţă, şi el ales preşedinte anul trecut, Numai că liderul PNL Tulcea are de treabă mult, mult, mult în oraşul acesta în care a fost ales primar, şi, după ce şi-a dat seama că Tulcea are mai multe străzi ca Luncaviţa, numai de politică nu-i mai arde să vorbească. Vorba aia: despre morţi numai de bine!

Culmea este că tot mai mulţi primari liberali din ţară, cărora fostul premier le-a promis marea cu sarea anul trecut în septembrie se simt acum duşi cu zăhărelul. Se pare că şi la Tulcea au început unii primari liberali să se prindă că mare greşeală au făcut că l-au votat pe Cîţu şi #echipacâştigătoare! În curând se vor prinde că nu a fost singura lor greşeală de anul trecut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button