SănătateŞtirea zilei

La „Spiru Haret” şi „Alexandru Ciucurencu” sunt sanitari pricepuţi

Ediția 60 a Concursului de educație pentru sănătate și acordarea primului ajutor „SANITARII PRICEPUȚI” – etapa județeană s-a desfăşurat ieri la sediul filialei tulcene de Cruce Roşie, iar la start au luat parte cele mai bune şapte echipaje ale şcolilor şi liceelor din judeţ, calificate la această fază.
Obişnuiţi să intervină în aer liber, după scenarii consacrate de genul accidentelor rutiere sau altor evenimente nedorite din care rezultă accidentări sau rănirea unor persoane care au nevoie urgentă de asistenţă medicală, de această dată scenariul i-a surprins pe toţi participanţii. Doi adolescenţi răniţi în Vama Isaccea…
Evoluția lor în concurs a fost atent urmărită de membrii juriului format din dr. Dumitru Vâlcu – președinte, as. Mihaela Guriencu și Nicolae Grigore.
La categoria licee – locul I a fost ocupat de echipajul Colegiului Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, care ne va reprezenta județul la etapa națională a competiției, iar la categoria gimnazii, în fruntea clasamentului s-a poziționat echipajul Școlii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu”.
Celelalte locuri în clasamentul au fost ocupate astfel:
Locul II
– Liceul Teoretic „Grigore Moisil” – liceu
– Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” – gimnaziu
Locul III
– Liceul Teoretic „Ion Creangă” – liceu
– Școala Gimnazială „Nifon Bălășescu – gimnaziu
Mențiune – Liceul Tehnologic „Simion Leonescu” Luncavița – liceu
Felicitări tuturor și succes liceenilor la națională!!!
Back to top button