fbpx
Oraş Sulina

Lansarea de carte la Casa de Cultură Sulina: „Ferestre spre Lumină”, de Adelina Constantin

Casa de Cultură Sulina  găzduiește sâmbătă, 25 noiembrie 2023, de la ora 17.00, lansarea cărții „Ferestre spre Lumină”, de Adelina Constantin, apărută la Editura Sfântul Ierarh Nicolae. Evenimentul se va desfășura in prezenta autoarei. Invitați: Marina Bădulescu, Ionuț Constantin, grupul folk Euxin.

Adelina Constantin este jurnalist de aproape 30 de ani. A absolvit Facultatea de Fizica Atomică și nucleară, apoi Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.
Volumul de versuri „Ferestre spre Lumină” al Adelinei Constantin este doar un prim pas editorial al acesteia.
De ce este un prim pas? Pentru că Adelina Constantin are multe poezii deja scrise, pe care – cu siguranţă – le va reuni curând într-un al doilea volum de versuri. Din toate poeziile scrise de Adelina Constantin răzbate iubirea, în toate dimensiunile ei – pentru omul drag, pentru copii, pentru părinţi, pentru prieteni, pentru ţara ei. Un loc aparte îl are, în poezia ei, legătura cu Divinitatea – prin meditaţie şi imaginaţie. În unele poezii, ea poartă, cu sensibilitate şi sinceritate, conversaţii cu sine, punând întrebări şi căutând răspunsuri”, scrie despre autoare Marina Bădulescu în prefața cărții.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Sulina și Biblioteca Orășenească.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE