EvenimenteOraş Sulina

Artiști dobrogeni își expun creațiile, de Mărțișor, la Sulina

Sulina Events invită tulcenii dar mai ales localnicii în zilele de 26 și 27 februarie între orele 11:00 și 18:00 pe terasa Eastland Lounge & Caffe  la expoziția ”Mărțișor Cu Drag Din Sulina”.

Mărțișoarele prezentate în cadrul evenimentului sunt lucrate manual de artiști dobrogeni din Tulcea, Constanța, Sulina și Delta Dunării. Numărul expozanților a crescut considerabil față de ediția anterioară de Crăciun, ajungând la 11 participanți pentru ediția de Mărțișor. De asemenea, ne adresăm și copiilor din comunitatea noastră pe care îi invităm să participe la atelierele de pictură, mărțișoare și felicitări pentru mămici care vor avea loc în cadrul evenimentului.

Atmosfera va fi învăluită de ritmuri grecești alături de grupul “Artemis” din Sulina în ziua de duminică, 27 februarie. Grupa ”Fluturașilor” de la Casa de Cultură din Sulina va întâmpina primăvara cu cântece vesele, iar Mălina Maxim va fi și ea alături de noi în ritmuri de folk  în ziua de sâmbătă, 26 februarie.

Sulina Events este fondată de un grup de artiști independenți din Sulina cu scopul de a încuraja educația alternativă în rândul copiilor și de a crea un spațiu liber  de exprimare pentru artiștii din zona Dobrogei. Ne dorim să lansăm pe această cale o invitație de participare pentru toți creatorii de frumos din Dobrogea interesați să ia parte la evenimentele noastre viitoare.

Link Eveniment Facebook: https://fb.me/e/1C5y5CMV8

Intrarea este liberă.

Back to top button