fbpx
Consiliul Judeţean

Lista artiștilor invitați la inaugurarea falezei la Delta Waves Fest!

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a anunțat azi în cadrul unei conferințe de presă evenimentul de inaugurare a investiției privind faleza și portul Tulcea: festivalul Delta Waves, programat pentru weekendul 28-30 iulie 2023. Acesta s-a aflat alături de Izabela Rudolf, producător eveniment, care a vorbit despre festivalul organizat în premieră în județului Tulcea:

„Inaugurarea falezei coincide cu prima ediție a Festivalului Delta Waves, care are ca obiectiv principal promovarea zonei, nu neapărat promovarea orașului sau a județului, ci a zonei Dobrogei, ca zonă turistică. Această promovare se va putea realiza prin evenimente.

Acest eveniment l-am gândit pentru toate categoriile de public din România, nu ne adresăm doar tulcenilor, ci ne dorim să vină cât mai mulți din afara Tulcei, tocmai pentru a gusta din ceea ce se întâmplă în această zonă. Astfel, ne-am gândit să împărțim publicul în două: publicul de promenadă, așa am intitulat noi o parte a falezei – zona promenadă, unde se vor regăsi cei nostalgici, cei care ascultă o muzică a anilor 70-80, cei care apreciază mâncarea tradițională și tradiționalismul în general. Dar dacă ne dorim să atragem turiștii, am creat și zona new wave, pentru cei mai efervescenți, mai tineri, mai neliniștiți, cu zone de relaxare, cu zone de activare, cu două scene mici, cu DJ, cu partyuri pe barcă.

Între zona de promenadă și new wave va fi amenajată o gradenă, sub care va fi amenajat tunelul timpului, care va face trecerea dintre vechi și nou. În acest tunel va fi amenajat un ecran foarte mare pe care vom introduce câteva filmulețe, tocmai despre Tulcea și istoricul ei, o zonă în care invităm toți participanții la eveniment să intre și să simtă vibrația de acolo“, a explicat Izabela Rudolf.

 

Ce artiști vor urca pe scena tulceană

Spectacolele artistice vor începe după ora 18.00 și vor avea loc pe scena plutitoare amplasată în dreptul fântânii arteziene.

Vineri, 28 iulie 2023: Spectacole oferite de Fanfara militară și orchestră simfonică Opera Night;

Sâmbătă, 29 iulie 2023: Spectacole oferite de Raluca Blejușcă (ex-Angels), Ora Deniz Cem, Alexandra Ungureanu Trio, Pasărea Rock, Ștefan Bănică; show de lasere;

Duminică, 30 iulie 2023: Ora 18.45: Spectacole oferit de Alina Eremia, Balcan Explosion (Rona Hartner, Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 prăjini), Nicolae Voiculeț, The Motans, Horia Brenciu; spectacol de drone și focuri de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button