fbpx
Fotbal

Livetext Fotbal Juniori: ACS Suporter Club Oţelul Galaţi – Fotbal Club Delta Tulcea

Astăzi, de la orele 12.00 și respectiv 14.00, stadionul Dunărea 2 va fi gazda meciului dintre echipele ACS Suporter Club Oţelul Galaţi  și  Fotbal Club Delta Tulcea.

Meciul contează pentru etapa a treia a Campionatului Național de fotbal Juniori și se anunță unul foarte dificil pentru elevii antrenorului Dan Popescu fiindcă echipa gazdă este neînvinsă la ambele categorii de vârstă după două etape.

La Under 19 gălățenii au două victorii în timp ce tulcenii au un egal și o victorie așa că meciul se anunță un derby al seriei în timp ce la Under 17 gazdele au două rezultate de egalitate în timp ce tulcenii o victorie și o înfrângere.

După ora 12.00 Livetext de la cele două meciuri aici.

Ora 14.30

Under 17 ACS Suporter Club Oţelul Galaţi –  Fotbal Club Delta Tulcea 5-0 (2-0)

Min 78 5-0 gazdele joacă precis în atac fără niciun fel de emoție în defensivă fiindcă tulcenii nu au mai contat deloc în atac în partea a doua a jocului.

Min 65 4-0 din păcate defensiva tulcenilor nu face față atacurilor succesive ale gazdelor, dă semne de oboseală după mai bine de o oră de joc

Min 50, 3-0 gazdele reușesc și cel de-al treilea gol pe fondul unui joc mai bun în primele minute de după reluarea jocului.

Min 39, 2-0  al doilea gol al gazdelor înscris înainte pauză a venit pe un fond de dominare a echipei tulcene

Min 8, 1-0 gazdele reușesc să deschidă scorul la prima ocazie de poartă.

Delta Tulcea: Grigoraș -Maer, Costache, Viorel, Topalov – Lebedov, Brumă, Porfir – Șiacu, Tarasov, Zaharia.

Ora 12

Under 19 ACS Suporter Club Oţelul Galaţi –  Fotbal Club Delta Tulcea 2-0 (1-0)

Min 90 2-0 echipa gazdă a marcat în ultimul minut de joc al doilea gol și câștigă un meci în care elevii antrenorului Dan Popescu au fost lipsiți de șansă în defensivă și fără vlagă în atac.

Min 75: tulcenii domină teritorial însă fără ocazii clare de egalare. Echipa gazdă și-a retras jucătorii în propriul teren mulțumită cu avantajul de numai un gol.

Min 45: gazdele conduc la limită cu un gol după o primă repriză în care cele două echipe au jucat de la egal la egal, însă doar gazdele au reușit să înscrie la o fază de poartă la care apărătorii tulceni au fost neatenți

Min 37 1-0 gazdele reușesc deschiderea scorului la capătul unei acțiuni colective în care apărarea tulceană a fost depășită usor

Min 35 ocazie uriașă pentru Delta Tulcea: Duzel nimerește bara porții adverse la cea mai mare ocazie a meciului

Min 30 scorul se păstrează egal, 0-0, după un joc echilibrat între cele două echipe

Delta Tulcea: Surdu – Raiciu, Denusi,  Dragomirescu, Polat  -Micică ,Moroianu, Cicîrîc, Marian – Duzel Guriuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button