fbpx
Fotbal

Livetext Liga 3: Viitorul Șuțești – Hamangia Baia

Azi, 16 septembrie 2023, de la ora 17.00, micuțul stadion din comuna Șuțești, județul Brăila va fi gazda meciului dintre echipa locală Viitorul și Hamangia Baia, singura reprezentantă a fotbalului tulcean în competițiile naționale de seniori.

Pentru acest meci au fost delegați arbitrul Bulibașa Cristian (Buzău – Buzău) și  asistenții Vițelaru Cosmin (Vaslui – Vaslui) și  Ploae Dragoș Cristinel (Vaslui – Vaslui). Observator de arbitri: Radu Iulian (Bucureşti – Bucureşti) și delegat joc: Bahrim Iulian (Bucureşti – Bucureşti).

Pentru acest meci stafful tehnic de la Hamangia Baia a ales următorii titulari pentru acest meci: Mirică – Stoian, Florea (82 Muzechearu), Moroianu, Misilaricu – Carabuz, Anton, Dumitrașcu (63 Zugravu) – Sandu (40 Libosi), Halep (82 Dinu), Manole (82 Stoenciu)

Livetext: 

Minutul 90: scor final 2-0 după un meci slab al Hamangiei la Șuțești.

2-0 Minutul 86: Pe un atac susținut pe flancul stâng, Ionuț Cuțu de la gazde încheie acțiunea cu un șut imparabil pentru Mirică.  Video 👇

Minutul 82: Nu mai puțin de trei jucători, Stoenciu, Muzechearu și Dinu sunt trimiși pe teren în încercarea de a egala.

1-0 Min 77: Împotriva cursului jocului, gazdele deschid scorul. Italianul Filipo Tarozi execută impecabil o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, peste zidul din trei jucători ai Hamangiei.

Minutul 68: Halep deposedează fundașul central al gazdelor la 40 de metri de poarta gazdelor însă este ajuns din urmă de un alt fundaș al gazdelor care acordă corner, rămas fără rezultat.

Minutul 50, Anton irosește o uriașă ocazie de gol: șutul său din marginea careului nimerește încheietura barelor. Cea mai mare ocazie a meciului

Pauză: 0-0 după o primă repriză lipsită de ocazii clare la cele două porți.

Minutul 40- Se accidentează Sandu la un contact la mijlocul terenului și nu mai poate continua. Pe teren intră în locul său alt junior, Liboși

Minutul 30 – prima jumătate de oră a trecut fără mari ocazii de gol la cele două porți, însă cu o clară dominare a gazdelor care au ținut mingea aproape de careul porții lui Mirică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button