fbpx
Fotbal

(VIDEO) Hamangia Baia învinsă la Liești cu 5-3 la debutul în Liga a III-a

Sâmbătă după amiază, pe stadionul din comuna gălățeană Liești, Hamangia Baia a debutat în Liga a III-a de fotbal contra echipei locale Sporting, o echipă cu tradiție în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Din păcate nu a fost un debut cu dreptul, însă e doar primul meci pentru o echipă încropită abia în luna august, fără niciun fel de relații de joc și care abia acum a disputat primul meci oficial din noua stagiune sub comanda tehnică a antrenorului Ion Barbu.

În formula Mirică – Mișilăricu, Stoian,  Carabuz, Moroianu –  Liboși, Anton, Halep, Manole – Zugravu, Manole reprezentanta județului Tulcea a făcut o figură frumoasă la Liești, un regal de goluri pentru spectatorii prezenți la meci.

Gazdele au deschis scorul prin Stan în debutul meciului dominat clar de echipa locală, însă dintr-o lovitură liberă Stoian a reușit egalarea și se părea că va fi un meci echilibrat. Maftei, același Stan și Iordache au marcat însă pentru gazde până la pauză și după 45 de minute scorul era unul categoric: 4-1 pentru Sporting Liești.

Repriza secundă a fost una dominată de echipa din Baia la care au mai intrat Marin, Florea, Muzechearu și Stoenciu, însă misiunea de a egala părea imposibilă încă de la pauză. Maftei a mai marcat o dată pentru Sporting Liești, Anton a făcut-o de două ori și pe lângă cele două goluri Hamangia a mai avut alte câteva ocazii clare de a marca așa cum se vede din rezumatul meciului de mai jos.

Următorul meci al echipei Hamangia Baia va fi pe teren propriu contra echipei CSM Râmnicu Sărat, pe data de 9 septembrie 2023, de la ora 17.00.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE