Alte partideTulcea

Maria MAGAZIN – Partidul Mişcarea Populară: Model de respect şi autoritate

- articol de informare electorală

Maria MAGAZIN, candidează la funcția de Primar al comunei CEAMURLIA DE JOS din partea Partidului Mişcarea Populară.

A absolvit Facultatea de fizică-chimie a Universității București promoția 1975, și în toamna aceluiași an își începe cariera de profesoară la Scoala gimnazială din comuna Ceamurlia de Jos până în anul 2011, anul ieșirii la pensie. Așa cum îi place dânsei să spună:
“Totuși, sufletul meu nu a ieșit la pensie. Am visat să fiu model de respect și autoritate, de răbdare fără sfârșit, de tenacitate și fermitate. Toate acestea s-au dovedit în ultimii patru ani de activitate când am ocupat funcția de Director al școlii din comuna Ceamurlia de Jos.
Întreagă mea ființă s-a dedicat școlii și elevilor mei.”
Își dorește îmbunătățirea relației dintre administrația locală și cetățeni, accesul liber la informație, acesta fiind un drept al tuturor, reglementat prin Constituție. Dezvoltarea socio-economică a comunei, autoritatea locală având un rol hotărâtor în crearea unui cadru propice activității economice ce poate duce la bunăstarea comunei.

#Toți pentru Ceamurlia De Jos
#MagazinMariaPRIMAR

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Back to top button