Tulcea

Liliana Marinescu – Pro România: Priorităţile mele pentru Comuna Baia

- articol de informare electorală

În programul meu, prioritatea numărul unu pentru Comuna Baia este #dezvoltarea #economică, adică un trai mai bun pentru toți locuitorii.
Ca primar, voi sprijini crearea de noi locuri de muncă printr-un plan concret:
1. Punând la punct #infrastructura locală: toate străzile modernizate, canalizare în toate satele, gaze naturale. Investitorii au nevoie de toate acestea pentru a porni orice afacere în comunitatea locală.
2. Încurajarea #micilor #afaceri prin facilități fiscale și acordarea de terenuri pentru tineri. Voi crea un birou de informare în cadrul Primăriei, pentru a-i ajuta în fructificarea tuturor oportunităților pe care le pot avea. În timp, proiectele mici pot deveni afaceri de familie, sau se pot dezvolta, creând noi #locuri de #muncă în diferite domenii.
3. #Transparență administrativă. Pentru ca investitorii să vină în zona noastră, dar și pentru ca antreprenorii din Baia să prospere, e nevoie de comunicare și de o ușă mereu deschisă atât spre biroul primarului, cât și spre celelalte departamente din instituție.
4. #Promovarea oportunităților din zonă. Fie că este vorba de servicii, accesibilitate, produse locale sau tradiții, trebuie să începem să vorbim despre potențialul pe care îl avem pentru a atrage investitorii!
Daca voi fi aleasă primar al comunei, unul din cele mai ambițioase proiecte ale mele va fi crearea unui parc industrial în zona Două Cantoane. Împreună cu Consiliul Județean Tulcea, am speranța că vom putea facilita toate utilităţile necesare – apă, electricitate, gaze – pentru ca firmele să aibă condiţii pentru a investi aici, creând astfel locuri de muncă pe termen lung pentru întreaga #regiune.
Dacă se poate în alte zone ale țării, se poate și la noi!
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010
Back to top button