fbpx
Ştirea zilei

,,Meniul” de la RAR Tulcea: arcuri ,,împănate” cu cașcaval!

Din categoria  ,,Și când credeai că le-ai văzut pe toate, apare el”, inspectorilor de la RAR Tulcea iar nu le-a venit să creadă ce le-au văzut ochii săptămâna asta! Un tulcean a încercat să redobândească certificatul de înmatriculare pentru un autoturism la care a făcut o improvizație! Suficient de periculoasă pentru a-i pune viața în pericol lui dar și altor participanți la trafic.

,, La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Acest vehicul s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de îmnatriculare, reținut în urma unui control în trafic. Verificând mașina, colegii noștri au observat bucățile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei.

În opinia proprietarului vehiculului, această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență.

În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea.” spun cei de la Registrul Auto Român.

Pe pagina de socializare a celor de la Registrul Auto Român mai mulți utilizatori de Facebook au comentat în fel și chip situația, unele dintre comentarii fiind de-a dreptul savuroase.

,,Salutare, la un Focus 2 facelift ce recomandați? Hochland sau Delaco? Am înțeles ca cel de la Hochland nu se mulează perfect pe spiră...’  sau ,,Mașinile instituțiilor publice sunt de 10 ori mai rău… Dar na, statul nu se pune la calcul.…” sunt doar două dintre ele, însă au fost și oameni care au comentat că poate ar trebui făcut ITP-ul și drumurilor din municipiul Tulcea. Voi ce părere aveți?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button