fbpx
Ştirea zilei

Mercedes de … 13.000 de lei, confiscat de poliţiştii de frontieră din Isaccea

Poliţiştii de frontieră tulceni din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit ieri un autoturism în valoare de aproximativ … 13.000 lei, care era căutat de către autoritățile din Italia.

„În data de 22.02.2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean ucrainean, la volanul unei autoutilitare. Şoferul tracta o platformă pe care transporta două autovehicule. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturismele tractate, în urma cărora au constatat că unul dintre autovehicule, respectiv un autoturism marca Mercedes, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 13.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.” se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Back to top button