Minorităţi

Mesaj de început de an şcolar al deputatului CRLR, Silviu Feodor!

Stimați educatori, învățători și profesori,
Stimați părinți, dragi elevi,
Orice început de an școlar înseamnă speranţe şi emoții, atât pentru copiii care păşeşc timid, pentru prima dată, într-o sală de clasă, cât și pentru elevii care revin în mediul școlar familiar. În aceeași măsură, înseamnă speranţe şi emoții pentru părinţi și dascăli.
Stimați profesori, învățători, educatori, este menirea voastră să insuflați elevilor iubirea de carte, să-i ajutați să descopere acest vast univers al cunoaşterii. Datorită profesionalismului de care ați dat mereu dovadă, a responsabilității ce vă caracterizează şi preţuirii pentru elevii noştri, sunt convins că veți reuși să gestionați bine în rândul elevilor efectele studiului la distanță în situația pandemică și să desfăşurați un act educaţional calitativ.
Dragi elevi, fiţi receptivi şi deschişi pentru că bagajul de cunoştinţe, aptitudini, valori şi sentimente obţinut în perioada anilor de şcoală îl veţi purta cu voi toată viaţa.
În numele Comunității Rușilor Lipoveni din România și al meu personal, vă felicităm cu ocazia începerii noului an școlar,
Vă dorim multă sănătate și succes în procesul didactic!
Vouă, elevilor, vă urăm un start reușit și un final cu succes!
Să vă rugați lui Dumnezeu să puteți însuși cunoștințele cât mai bine și cât mai repede! Să vă rugați lui Dumnezeu pentru părinții, educatorii, învățătorii și profesorii voștri. Să fiți cei mai bine educați și cei mai bine pregătiți! Iar pentru a avea o viață împlinită, mai presus de toate, să aveți mare bunătate sufletească!
Să vă ajute Dumnezeu!
Vă suntem alături atât sufletește, precum și prin multitudinea de proiecte culturale și educaționale ce vă sunt destinate!
Închei prin a vă transmite, încă o dată, faptul că
,,Pentru Comunitate,
copiii au prioritate!”.
Cu stimă,
Președintele CRLR,
Deputat Silviu Feodor
Back to top button