fbpx
Turism

Mesaj de interes turistic: Sulina fabuloasă!

Cel mai estic oraș al României și al Uniunii Europene, Sulina, este de câteva zile destinație pentru un infotrip organizat de agenția Unique au Monde la care participă reprezentanți ai unor agenții și site-uri specializate în turism, alături de bloggeri și jurnaliști de turism.La acest infotrip a luat parte și un reprezentant al ziarului infotulcea.ro, alături de reprezentanții descoperimromania.ro, Orei de Turism de la catavencii.rro sau Nelu Gheorghe de la Călătorește cu mine, dar și al agențiilor Classy Romania, Nordic Tours, Mary Tour,, Fantastic Tour, Exact Tours, Romanian Activ, Romanian Aventurez tocmai pentru a vă transmite de ce acest concept Sulina fabuloasă.

Iulia Pascale este managerul agenției de turism Unique au Monde cu sediul în Sulina. După o experiență de aproape 20 de ani în acest sector al turismului a tras o concluzie care poate fi considerat un mesaj de interes turistic: Sulina fabuloasă! Ca mulți alți români care nu sunt nici ciocli și nici bocitoare, Iulia Pascale nu se teme că Sulina e la doar 50 de kilometri de teatrul ,,operațiunii speciale” a lui Putin din Ucraina și a invitat aici oamenii care pot aduce alte sute sau chiar mii de oameni.

De ce Sulina fabuloasă, ne spune chiar Iulia Pascale.

Ca orice destinație cosmopolită, Sulina are câteva secrete ascunse pe care, ca simplu turist, nu ai de unde să le afli. Tocmai din acest motiv, pentru a afla de ce e Sulina fabuloasă, un turist aici are nevoie de un ghid. Iar acela este Mihai Călin. Ce trebuie să vadă orice turist care ajunge la Sulina și mai ales ce ar trebui să afle despre acest oraș, ne spune chiar el.

Mariana Oancea este reprezentata agenției de turism Mary Tour, o agenție de incoming pentru turiști vorbitori de limba spaniolă.  În acest infotrip a încercat să afle cât mai multe oportunități pentru turiștii care caută o destinație în România pentru vara aceasta. Plaja este cu siguranță un mare atu pentru Sulina fabuloasă, dar ce o fac pe Sulina destinația numărul 1 a agenției în această vară ne spune chiar ea.

Pentru toți participanții la acest infotrip Sulina s-a dovedit cu adevărat fabuloasă. Mai ales pentru cei care au descoperit-o abia acum. Cu siguranță va deveni pentru toți un loc în care vor reveni cu drag.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE