fbpx
Sănătate

Mesaje de susținere pentru PROTESTUL salariaților de la Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea

Tot mai multe mesaje vin în sprijinul angajaților de la Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea care au declanșat, de joia trecută, asemeni colegilor din țară, un protest care ar putea afecta plăţile către furnizorii de servicii medicale şi de medicamente, programate săptămâna aceasta.

”Colegiul Farmacistilor Tulcea, sustine demersurile angajatilor din Casa de Asigurari de Sanatate Tulcea si considera ca revendicarile acestora sunt indreptatite. Stim ce eforturi considerabile se fac ,cu un numar redus de angajati pentru a asigura continuitatea functionarii sistemului de asigurari de sanatate in sprijinul si in interesul pacientilor.Avem incredere ca se vor aseza la masa dialogului si vor reusi sa gaseasca calea de mijloc ,astfel incat sa putem sa ne continuam cu totii activitatea ,pentru a evita blocarea intregului sistem de sanatate”. – transmite BIroul Executiv al Colegiului Farmacistilor Tulcea, prin presedinte farmacist Calin Valentina.

Colegiul Medicilor Stomatologi Tulcea este solidar cu demersul cadrelor Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea. Apreciem că acest demers este un important mijloc de a semnala organelor în drept problemele cu care vă confruntați, iar revendicările dvs. sunt fundamentate și necesită urgenta identificare a unor soluții adecvate. Orice întârziere are desigur un impact negativ asupra sănătății asiguraților. Vă asigurăm de tot sprijinul nostru!” – transmite Dr. Delia Cârlan

Asociația Grupul Medicilor de Familie Tulcea este alături de angajații Casei Județeane de Asigurări de Sănătate Tulcea,în demersul pe care îl fac în aceste zile în vederea rezolvării nemulțumirilor cu care se confruntă. Considerăm revendicarile lor pertinente și solicităm și noi rezolvarea lor cȃt mai urgentă. Cu problemele semnalate de aceștia se confruntă întregul sistem sanitar: subfinanțarea cronică, disfuncțiile Sistemului Informatic, legislația stufoasă și în permanentă schimbare.
Avem convingerea că nerezolvarea acestor probleme are consecințe grave asupra ȋntregului sistem sanitar, ar mai cu seamă asupra sănătății populației.
Dorim rezolvarea cât mai urgentă a revendicărilor, vă susținem și vă asigurăm că vă suntem alături.” a transmis și dr. Monica Ifrim Catrinescu, din partea Asociației Grupul Medicilor de Familie Tulcea

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE