fbpx
Minorităţi

Mesajul președintelui CRLR, deputatul Silviu Feodor înaintea alegerilor locale!

“Votați candidații Comunității Rușilor Lipoveni din România duminică, pe 9 iunie 2024, la Alegerile Locale! UNITATE! Votați LOTCA!
Votul dumneavoastră reprezintă susținerea reprezentanților noștri locali, oameni sufletiști, cu mare deschidere spre dialog, care s-au implicat pe plan local și au venit mereu în sprijinul manifestărilor culturale, educaționale, sportive, artistice sau cu tematică spirituală ale CRLR. Având o experiență de viață și de activitate, ei sunt capabili în a se implica în proiecte de dezvoltare economică și socială a comunităților locale pe care le reprezintă. Mulți dintre candidații Comunității au o vastă experiență în administrația locală, demonstrând în mandatele lor preocupare, implicare, seriozitate – componente umane, care au contribuit la dezvoltarea comunităților respective, precum și la păstrarea identității noastre etnice.
Reamintim că sunt trei candidați din partea Comunității Rușilor Lipoveni din România în cursa electorală pentru funcția de PRIMAR.
Alegătorii îi vor regăsi pe cei trei candidați pe buletinele de vot din comunele ( în ordine alfabetică):
Carcaliu, jud. Tulcea (poziția 1 pe buletinul de vot – Ivan VASILE);
Ghindărești, jud. Constanța (poziția 4 pe buletinul de vot – Adrian ȚACU);
Slava Cercheză, jud. Tulcea (poziția 4 pe buletinul de vot – Lucian GUREI).

Pe 9 iunie 2024, cetățenii României sunt chemați la urne să își aleagă viitorii primari, membrii Consiliilor locale, președinții și membrii Consiliilor județene, precum și europarlamentarii.

NU UITAȚI! Pe buletinele de vot veți găsi semnul electoral al CRLR, care, așa cum prevede art. 3 al Statutului Asociației „CRLR”, este alb-negru, reprezentând „o barcă pe apă încadrată într-un cerc” .

SUCCES tuturor candidaților!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE