fbpx
Fotbal

MINIFOTBAL: Succes ”Pescărușul 1969 Sarichioi” Tulcea în turneul de la Iași!

Campioana județului Tulcea la minifotbal, ”Pescărușul 1969 Sarichioi” Tulcea, va debuta azi, de la ora 13.00, în turneul de la Iași, un turneu semifinal de calificare în elita minifotbalului românesc respectiv turneul final de la Bistrița Năsăud. Sub denumirea de ”Pescărușul Luxury Sarichioi” Tulcea aceeași echipă susținută din toate punctele de vedere de primarul comunei Sarichioi, Vitali Finoghen, reușea performanța de a se califica la turneul final de la Râmnicu Vâlcea. 

Și de această dată avem aceleași obiective: câștigarea meciurilor din grupă și un parcurs cât mai lung în acest turneu semifinal și, mai ales, calificarea în turneul final de la Bistrița Năsăud. Am încredere că ne vom atinge aceste obiective mai ales că față de anul trecut echipă, o simt, este mult mai valoroasă și mai hotărâtă să câștige fiecare meci” a transmis de la Iași primarul Vitali Finoghen, în calitate de reprezentant al echipei ”Pescărușul 1969 Sarichioi” Tulcea.

Conform programului stabilit de organizatori, primul meci din Grupa C a turneului pentru ”Pescărușul 1969 Sarichioi” Tulcea este azi, 09.06.2023 de la ora 13.00 contra echipei ACS Academia Mihai Roman Suceava.

Tot azi, însă de la ora 20.00, ”Pescărușul 1969 Sarichioi” Tulcea va disputa al doilea meci al zilei contra echipei gazdă ACS Gufirosa Iași, un meci decisiv pentru o eventuală calificare în faza următoare a competiției.

În fine, mîine, 10.06.2023, de la ora 10.00, în ultimul și cel mai important meci al grupei, ”Pescărușul 1969 Sarichioi” Tulcea va juca împotriva uneia dintre favoritele turneului de la Iași, ACS RAAL Bistrița. Să sperăm că acest meci va fi unul cu caracter amical ambele echipe urmând a fi calificate în faza următoare la ora jocului.

Jocurile de la Iași pot fi urmărite live pe această pagină de FACEBOOK

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button